LEDIGA TJÄNSTER 

Våra tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då vi hanterar ansökningarna löpande.

Vi rekommenderar dig därför att söka så snart som möjligt. Detta gäller alla våra tjänster, oavsett om det finns en sista ansökningsdag eller inte.

Servicerådgivare sollentuna

Fast, Heltid, Sista ansökningsdag 2023-02-28

OM DIG:

  • Du är serviceinriktad, noggrann och älskar administration. Tidigare erfarenhet av reservdelar och cabaskalkyler är en nödvändighet. Vi arbetar i WinAssist.
  • Innehar B-körkort. 
  • Goda datorkunskaper 
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

OM TJÄNSTEN:

Som servicerådgivare är du vårt varumärkes men också våra bilmärkens främsta ambassadör. Du gillar att leverera kundservice över förväntan. Dina främsta uppgifter är svara på telefon och mail, bokning, skapa offerter, räkna cabas, beställa delar och andra i servicerådgivningen förekommande uppgifter. Tjänsten innebär att jobba efter processer och rutiner för att uppnå fastställda mål och hög kundnöjdhet.

Vi framhäver laget före jaget.

Servicerådgivare Sollentuna

reservdelssäljare, Täby

Fast, Heltid, Sista ansökningsdag 2023-02-28

OM DIG:

  • Du är serviceinriktad, noggrann och älskar administration. Din tjänst kräver tidigare erfarenhet av reservdelar och Cabas. Vi jobbar i WinAssist.
  • Goda datorkunskaper 
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

OM TJÄNSTEN:

Som reservdelssäljare är din främsta uppgift att ta emot ordrar & förfrågningar på telefon och mail, in/utleverans/uppackning av gods, skapa offerter & ordrar, beställning av reservdelar men också andra på reservdelsavdelningen förekommande uppgifter. Tjänsten innebär att jobba efter processer och rutiner för att uppnå fastställda mål och hög kundnöjdhet.

Vi framhäver laget före jaget.

reservdelssäljare täby

SPONTAN ANSÖKAN

Söker du nytt arbete?

Är du en strukturerad, socialt utåtriktad person som tycker om kundservice och gillar att ge det lilla extra som får kunden att le? Då tror vi att du hamnat helt rätt.

Skicka in en ansökan idag!

spontan ansökan